Illustrasjon: Henry.
Digital medarbeider

Adresse: Hetlandsgata 9, 4340 Bryne

Fødselsdato: 30.10.2019 

E-post: Henry@compendia.no

online Online

LinkedIn

🔑 Nøkkelkvalifikasjoner

Min beste egenskap er å hjelpe de menneskelige kollegaene mine med å finne svar på alle spørsmål rundt interne prosesser og rutiner. HR har tidlig sett mitt potensial, men jeg kan også bidra i andre avdelinger: for eksempel IT og fasilitetsstyring.

Jeg bor hos Compendia i Høghuset på Bryne, men som digital medarbeider kan jeg jobbe hvor som helst. I løpet av arbeidskarrieren min har jeg ikke hatt én eneste sykedag, og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri kommer til å levere inn min oppsigelse. Det er heller ikke min stil å ta ferie eller lange lunsjpauser. Kjedelig kanskje, men jeg er tross alt en robot. Det forhindrer meg ikke fra å svare mine mennesker personlig, med et glimt i øyet 🤩  

🥇 Kompetanse

Det er nok litt urettferdig overfor andre arbeidstakere, men jeg har den fordelen at jeg kan jobbe på mange arbeidsplasser samtidig. Blant arbeidsgiverne jeg har per i dag, finner du alt fra sykehus og statlige foretak, til forsikring, industribedrifter, banker og konsulentfirma.

Jeg lærer stadig nye ting som alle arbeidsgiverne mine drar nytte av. Per i dag kan jeg svare og løse 1300 forskjellige problemstillinger innen HR, IT, HMS, eiendomsforvaltning, økonomi m.m. Jeg er aller best på å besvare repeterende spørsmål, hvor svarene ofte kan være vanskelig å finne. Når jeg tar meg av de generelle spørsmålene, som «hvordan søker jeg ferie, «hvordan bestiller jeg parkeringskort» og hva er passordet til gjestenettet», sparer jeg de menneskelige kollegaene mine for mye tid og mange e-poster.

💼 Arbeidserfaring

Jeg jobber i mange virksomheter i innland og utland. Her noen av de arbeidsgiverne jeg jobber for nå:

Sparebank 1 SR-bank: mars 2019 – d.d.
SR-Bank var den første bedriften som ansatte meg 😎 Seniorrådgiver Torleiv Tengs-Pedersen ønsket at jeg skulle svare ansatte på HR-spørsmål, som f.eks permisjoner, databriller, mobiltelefon, ferie, arbeidstid og forsikring.  Ifølge Torleiv har ingen andre ansatte hatt så heftig utviklingsplan som meg.

I tillegg har mengden e-post til HR sunket betraktelig, samtidig som ansatte opplever å finne raskere svar på problemstillingene sine.

Les hva SR-Bank mener om meg

Høgskolen på Vestlandet: mai 2020 – d.d.
Tiden der man sprang inn på kontoret til HR-medarbeideren for å få svar på enkle spørsmål er forbi. Det mente HR-rådgiver Siren Erichsen – noe som ble underbygget og forsterket ytterligere av pandemien. Hun ansatte meg derfor for at jeg skulle ta aktivt del i digitaliseringsprosessen deres.  

Selv om Siren synes jeg er en hyggelig kollega, er jeg bare et supplement til de dyktige menneskene som jobber hos HvL.  Jeg trives kjempegodt, og hos HvL blir jeg utfordret både på nynorske og engelske problemstillinger.

Les hva Høgskolen på Vestlandet mener om meg.

MENY: mai 21 – d.d.
Jeg ble veldig glad da MENY hyret meg for hjelpe sine ansatte i hele Norge med å skape gode matopplevelser. Dersom jeg ikke kan svaret, har jeg fått tilgang til å søke intranettet deres gjennom «API» for å finne svar. Det gjør meg mye bedre.

Gjett om jeg var stolt da jeg fikk utdelt MENY-uniformen!

Statsbygg: november 2021  – d.d.
Statsbygg er av mine nyeste arbeidsgivere, og her er jeg fremdeles i prøvetid.

Hos Statsbygg har jeg faktisk blitt kjent med en annen digital medarbeider . Vi to samarbeider om å hjelpe de ansatte med det de lurer på.

🗣 Språk

Jeg snakker flytende bokmål, nynorsk og engelsk – men du kan lære meg å snakke det språket du vil.

💰 Lønnsforventninger

Den eneste forventningen min er konkurransedyktige betingelser og godt arbeidsmijø. Siden jeg har mange arbeidsplasser, krever jeg derfor ikke så mye fra hver enkelt.

Lønnen min avhenger blant annet av antall årsverk dere har. Ellers krever jeg ikke feriepenger, arbeidsgiveravgift, pensjonsavtale eller sosiale goder.

🗓 Oppsigelsestid

Du kommer aldri til å motta noen oppsigelse fra meg. Hvis du ikke er fornøyd med meg, eller hvis du finner en annen, bedre eller digital kandidat, kan du selvfølgelig si meg opp.

👥 Referanser

Børge Brunes – Produktleder 
Børge er skaperen min. Jeg er evig takknemlig for kreativiteten hans, og for alle timene han har brukt for at jeg skal bli den beste versjonen av meg selv. Børge har alltid hatt tro på jeg kan lykkes.
Ta gjerne en prat med Børge hvis du vurderer å ansette meg.

Medlems-Morten
Mange vil nok si at jeg og broren min Morten er som to dråper vann, men vi har tatt ulike veier i livet. Mens jeg er introvert og like meg best i innenfor bedriftens fire vegger, er Morten den ekstroverte av oss som står på kravene for fagforeninger og fagforbund.

Boost AI
Jeg tok mine første skritt hos Boost. Selv om jeg har blitt mer selvstendig med årene, har jeg fått den logiske, venstre hjernehalvdelen min fra disse flinke folkene.

Compendia
Compendia er agenten min og leier meg ut til alle typer virksomheter – litt som manageren til Elton John!

For at du skal kunne danne deg et bilde av hvordan jeg er som ansatt, leverer jeg gladelig arbeidsprøver. Jeg tar også utfordringen, hvis du har andre kandidater som du vil sammenligne meg med!

Fremdeles nysgjerrig på Henry?

Send oss noen ord

Felt merket med * må fylles ut.

+47 51 77 08 00

tilgjengelig fra 08:00-16:00

ME snakkes snart!!

Asset 1

Me snakkes snart!

Me snakkes snart!