Compendia forenkler arbeidsdagen​

Solid kundeportefølje i hele Norge

Siden 1993 har Compendia jobbet for å forenkle hverdagen til mange gilde kunder. I løpet av årene har vi fått bryne oss på spennende prosjekter og utfordrende oppdrag – og vi er alltid klare for flere.

Kunderelasjonene våre er lange, og vi leverer løsninger til store og små virksomheter, statlige foretak, myndigheter og organisasjoner. Uavhengig av størrelse, bransje og styringsform har kundene våre noe til felles: en enklere arbeidsdag.

Med en rekke bærekraftige tiltak på plass, ble sertifisering etter to internasjonale stander en naturlig videreføring av Hurtigruten Svalbard miljøengasjement. 

Fra offer til kriger hjelper unge voksne med å se muligheter og bygge drømmer, men trengte selv hjelp til å få kontroll over feil og avvik.

Derfor gjorde daglig leder Linda Øye noe av det hun kan best: hun ansatte noen som er bedre enn seg selv.

Med Compendia Avstemning fant Fagforbundet en løsning som økte valgdeltakelsen og automatiserte avstemningsløpet, samtidig som GDPR og personvern ivaretas.

Med avanserte maskiner, et vidt spekter av produkter og en kundeliste som strekker seg over flere markeder, er Haaland Tynnplate avhengig av å ha et HMS- og kvalitetssystem som hjelper dem i arbeidshverdagen.compedna

Helt i starten av 2021 ansatte HK i Norge chatbotten Sidsel. Hovedmålet var å forbedre medlemskommunikasjonen. I tillegg har de fått en bonus i form av unik innsikt i medlemmenes problemstillinger og behov.

Det var ikke en digitaliseringsenhet som satt i førersetet da Høgskulen på Vestlandet ansatte chatbotten HR-Henry. Initiativet kom direkte fra HR-avdelingen, som ønsket å frigjøre tid, samt hjelpe ansatte og ledere til å raskere finne informasjon i ulike håndbøker.

NTL ønsket at selve brukeren og skulle styre utviklingen.

Resultatet ble ikke bare nytt design og nytt oppsett – fagforbundet endte også opp med en ny ansatt. 

Kompliserte arbeidsplaner og korte tidsfrister er kjennetegn på ressursplanleggingen i mange bedrifter, blant annet hos ABB. For å skape større trygghet hos lederne, inviterte de lederne på kurs med Mette fra Compendia.

For hva er det egentlig mulig å avtale lokalt, og hvordan gjør man det?

Det internasjonale energiselskapet Gasum ønsket å skape en felles sikkerhetskultur uavhengig av produkt, og på tvers av landegrenser.

De fant løsningen i Compendias kvalitetssystem.

Et intranett inneholder svar på mange spørsmål, men utfordringen er å finne dem.

SR-Banks løsning ble å ansette HR-Henry. I løpet av få måneder hadde han over 1300 samtaler med de ansatte, og 76 prosent fikk svaret de lette etter. 

Enkle, gjentakende spørsmål burde vel kunne besvares raskt og med få ressurser?

Det var utgangspunktet og hypotesen til Parat da de begynte å vurdere en chatbot.

Noen av våre kunder