Oppgradering av redaktørverktøyet, mars 2019

Vi gjør det enklere for deg!


En enklere redaktørhverdag

 

I siste oppgradering av redaktørverktøyet ComPublish har vi gjort det enklere for deg som redaktør. Menyen er forenklet og ønsker du å endre status på en side, er det mye enklere nå.
Det er kun redaktører som kan gjøre endringer i håndbøkene, og har du denne rollen,  vil du ha tilgang til “Meny” øverst til venstre i bildet og du vil se “redigeringsblyanten” på sidene.

 

Enklere å endre status på sider

Du kan nå endre status på siden uten å måtte åpne og redigere siden. Under tittelfeltet på siden, har du nå mulighet til å av-publisere, opprette utkast og slette siden.

Meny

Vi har endret valgene på topplinjen og menyen er forenklet. Der du før fant “Gå til” og “Opprett”, vil du se at begge disse funksjonene nå samlet under “Meny”, med flervalgsmuligheter.

Under meny finner du nå disse valgene:

  • Opprett
  • Last opp en fil
  • Kontrollsenter
  • Innstillinger


På hver av valgene “Opprett”, “Kontrollsenter” og “Innstillinger” finner du undermenyer og valgene som du er kjent med fra tidligere.

Bruker du tilgangstyring?

Flere har valgt å bruke tilgangstyring på elementer i håndboken. Det vil si at du kontrollerer hvem som får tilgang til de forskjellige kategoriene, sidene eller lenkene. Det kan være aktuelt for eksempel for de som har en landbasert og en offshore-basert organisasjon, hvor det er forskjellige regler som gjelder for avvikling av ferie.

Med denne oppgraderingen finner du raskt fram til de elementene hvor det er satt tilgangstyring. I kontrollsenteret ser du nå en kolonne merket “Tilgang”.

 

Har du spørsmål om disse funksjonene, eller andre ting som du ikke finner svar på i brukerveiledningen, ta gjerne kontakt med oss på
e-post support@compendia.no. Du kan også enkelt kontakte oss ved å bruke vår chat-funksjon. Når du er innlogget som redaktør, har du alltid den tilgjengelig nederst i høyre hjerne.