Jobbe hos oss

Vil du bli en del av Compendia-teamet?

Foto: Ida, Sigve og Kjersti på sommerfest.

Nå har du sjansen!

..til å bli vår nye leder.

Avdelingen for konsulent- og prosjektleveranser vokser stadig, og i rollen som konsulentleder blir en av kjerneoppgavene dine å bidra til videre utvikling og vekst. I tillegg vil du jobbe tett med administrerende direktør, og utgjøre en viktig del av ledergruppa.

Vi tror at du har er en genuin interesse for å oppnå resultater gjennom andre, gi retning, sette tydelige forventninger og følge opp medarbeiderne.

Tar du utfordringen?

Nye programmeringstalenter

Vi leter etter deg som er (eller som virkelig har lyst til å bli) en god programmerer.

Hvis du er typen som liker å kunne jobbe fleksibelt, selvstendig og ønsker å bli en solid programmerer, er dette en grævla[1] bra arbeidsplass.

Hos oss blir du en del av et team med flere flinke utviklere, som virkelig brenner for det de driver med. I Compendia får du muligheten til å utvikle ferdighetene dine innen programmering og produktutvikling, samtidig som du sitter tett på beslutninger som tas rundt løsningene våre. Erfaring med programmering og Java er et must, resten kan du lære.

Er du en teknisk kompetent person (nerd) som tar ansvar og elsker programmering?

Ring oss, klor på døra eller send en søknad til post@compendia.no.

[1] Jærsk nesten-banneord, som ofte brukt av Erling Braut Haaland. Opprinnelig et færøysk låneord, der «grevligur» betyr «veldig»
Foto: Kenneth og Anders på sommerlunsj.

Åpen søknad

Vi er alltid på jakt etter spennende kandidater

Send oss gjerne en åpen søknad til post@compendia.no.