Jobbe hos oss

Vil du bli en del av Compendia-teamet?

Jobbe hos oss

Vil du bli en del av Compendia-teamet?

Foto: Ida, Sigve og Kjersti på sommerfest.

Er du vår nye teamleder for kundeservice?

Vi leter iherdig etter en imøtekommende, målbevisst og operativ teamleder som kan hjelpe supportteamet med å sikre gode kundeopplevelser.

Stillingen er nyopprettet, og du får mulighet til å være med på å forme rollen helt fra start. Det vi imidlertid er helt sikre på, er at du blir en nøkkelressurs hos oss i Compendia.

Du vil få en viktig rolle viktig rolle i arbeidet med å forbedre og effektivisere måten vi jobber internt, samt ansvar for å følge opp, fordele og prioritere innkomne oppdrag. Kundekontakt med gilde og spennende kunder blir en stor del av hverdagen. Derfor er det avgjørende at du liker å løse både små og store oppgaver – enten det er selvstendig eller i team.

Fullstack-utvikler som vil jobbe inhouse

Ønsker du deg en fleksibel arbeidshverdag med ekstremt gode påvirkningsmuligheter? Hos oss får du jobbe med markedsledende løsninger og jobbe i tett dialog med spennende kunder.

Rollen er inhouse, hvor du vil bli en del av et team med flere dyktige utviklere som virkelig brenner for det de driver med.

Du vil i stor grad jobbe selvstendig, hvor hovedarbeidsoppgaven din blir å videreutvikle skytjenesten Compendia Medlem.

Compendia3-1020x544
Foto: Kenneth og Anders på sommerlunsj.

Nyutdannet programmeringstalent

Liker du å leke deg med teknologi, programmering og applikasjonsutvikling? Det gjør vi Compendia også!

Vi leter etter deg som er på startstreken for å utvikle eget programmeringstalentet, og som har lyst til å utvikle de beste løsningene for kundene våre.

Rollen er inhouse, hvor du blir en del av et hyggelig team med lang erfaring. Arbeidshverdagen i Compendia er fleksibel, og som programmerer hos oss får du spillerom til å se muligheter og foreslå løsninger.

Nye programmeringshoder

Vi leter etter deg som er (eller som virkelig har lyst til å bli) en god programmerer.

Hvis du er typen som liker å kunne jobbe fleksibelt, selvstendig og ønsker å bli en solid programmerer, er dette en grævla[1] bra arbeidsplass.

Hos oss blir du en del av et team med flere flinke utviklere, som virkelig brenner for det de driver med. I Compendia får du muligheten til å utvikle ferdighetene dine innen programmering og produktutvikling, samtidig som du sitter tett på beslutninger som tas rundt løsningene våre. Erfaring med programmering og Java er et must, resten kan du lære.

Er du en teknisk kompetent person (nerd) som tar ansvar og elsker programmering?

Ring oss, klor på døra eller send en søknad til post@compendia.no.

[1] Jærsk nesten-banneord, som ofte brukt av Erling Braut Haaland. Opprinnelig et færøysk låneord, der «grevligur» betyr «veldig»
Foto: Programmering/kode i Java.

Åpen søknad

Vi er alltid på jakt etter spennende kandidater

Send oss gjerne en åpen søknad til post@compendia.no.

Hils på en compendianer

Kem æ me, tenke du kanskje?

Me æ 35 gilde, kloke håver i høghuset på Bryne.

Nye folk? Ja, me jærbuer æ sosialt anlagt og alltid på utkikk etter flere fjåge fjes🤠