Jobbe hos oss

Vil du bli en del av Compendia-teamet?

Jobbe hos oss

Vil du bli en del av Compendia-teamet?

Foto: Ida, Sigve og Kjersti på sommerfest.

Er du en engasjert formidler som liker bamsemums?

Enten du har lang fartstid eller er helt nyutdannet, er vi på jakt etter deg som kan kunsten å treffe de rette kundene med det rette budskapet!

Som digital markedsfører og innholdsprodusent i Compendia får du boltre deg i alt fra artikkelskriving til kampanjekjøring, SoMe, kommunikasjonsstrategi, videoproduksjon, søkeordsanalyse og annen moro. Kanskje er det du som oppdaterer denne hjemmesiden om noen måneder?

I tillegg til at du blir en viktig spiller i salgs- og markedsteamet, får du jobbe tett med dyktige (og gilde) kollegaer på tvers av avdelinger og fag. Her er det høyt under taket, og du får du stor frihet til å jobbe selvstendig, prioritere arbeidsoppgaver og ha en fleksibel arbeidsdag.

Nye programmeringshoder

Vi leter etter deg som er (eller som virkelig har lyst til å bli) en god programmerer.

Hvis du er typen som liker å kunne jobbe fleksibelt, selvstendig og ønsker å bli en solid programmerer, er dette en grævla[1] bra arbeidsplass.

Hos oss blir du en del av et team med flere flinke utviklere, som virkelig brenner for det de driver med. I Compendia får du muligheten til å utvikle ferdighetene dine innen programmering og produktutvikling, samtidig som du sitter tett på beslutninger som tas rundt løsningene våre. Erfaring med programmering og Java er et must, resten kan du lære.

Er du en teknisk kompetent person (nerd) som tar ansvar og elsker programmering?

Ring oss, klor på døra eller send en søknad til post@compendia.no.

[1] Jærsk nesten-banneord, som ofte brukt av Erling Braut Haaland. Opprinnelig et færøysk låneord, der «grevligur» betyr «veldig»
Foto: Programmering/kode i Java.

Åpen søknad

Vi er alltid på jakt etter spennende kandidater

Send oss gjerne en åpen søknad til post@compendia.no.

Hils på en compendianer

Kem æ me, tenke du kanskje?

Me æ 38 gilde, kloke håver i høghuset på Bryne.

Nye folk? Ja, me jærbuer æ sosialt anlagt og alltid på utkikk etter flere fjåge fjes.