Medlems-Morten + generativ AI = Superverktøy

Medlems-Morten har vært gjennom en stor oppgradering og tar nå i bruk generativ AI for å gi deg bedre svar.

Kunstig intelligens endrer måten vi jobber og kommuniserer på. Dører vi knapt visste fantes for kort tid siden, står nå vidåpne.

Nå har du mulighet til å fortsette på AI-reisen, med Medlems-Morten som reisefølge. Er du klar?

AI-hjelperen Morten

Medlems-Morten finnes i dag i ulike varianter, som Fagforbundets Frøya, Sissel i Handel og Kontor og Ståle i Parat. Tross ulike figurer og navn, formålet er det samme: svare på rutinespørsmål, spare ansatte for tid og gi medlemmer gode og raske svar når de trenger det.

Nå kommer dette fantastiske digitale verktøyet i en oppdatert versjon, chatbot-funksjonen er kombinert med kraften fra en avansert språkmotor.

Nye Medlems-Morten forstår mer, og bruker Chat GPT sin språkmodell. Det gjør at han lager mye bedre svar. Der den tidligere Medlems-Morten ville vist til hvor du kan finne svar på spørsmålet ditt, vil den nye Medlems-Morten gi deg et utfyllende og mer personlig svar. Han svarer rett og slett som et menneske, ikke en chatbot.

Gammel chatbot forstår spørsmålet ditt og gir et forhåndsprodusert svar i retur. Ny AI-assistent forstår spørsmålet ditt bedre og lager et svar selv.

“Den digitale AI-hjelperen får kun svare fritt innenfor klart definerte rammer, og det er du som bestemmer hvilken informasjon han har tilgang til.”

I trygge rammer

Men selv om Medlems-Morten er koblet til generativ kunstig intelligens, er det ikke fritt fram. Han har kun tilgang til den informasjonen du gir han lov til å boltre seg i.

Vi slipper rett og slett generativ AI fri i en lukket boks. Den digitale AI-hjelperen får kun svare fritt innenfor klart definerte rammer, og det er du som bestemmer hvilken informasjon han har tilgang til. Dette kan være bestemte nettsider eller dokumenter.

Du kan også velge deg områder der du fortsatt vil ha full kontroll på hvordan Medlems-Morten svarer, for eksempel spørsmål om utmeldinger. Du kan altså velge det beste fra to verdener.

I tillegg har vi satt inn en grense, et autovern, slik at Medlems-Morten holder seg i den veibanen han skal være. Sikkerhetsmekanismer sørger for at han holder seg til tema og ikke blir fristet til å diskutere sensitive tema eller gå inn i rollespill med ansatte. Han kan de etiske retningslinjene til firmaet.

Du har kontrollen.

Mindre vedlikehold

Medlems-Morten, versjon generativ AI er også raskere og lettere å sette opp. Der en chatbot må vedlikeholdes og fylles på med svaralternativer, krever en AI-bot minimalt med vedlikehold.

Svarene fra en vanlig chatbot er altså laget av mennesker, mens med generativ AI blir svarene laget på direkten ut fra informasjonen AI-hjelperen har fått tilgang til.

Enklere og tryggere blir det ikke.

Vil du vite mer? Ta kontakt med Oddvar i Compendia.

oddvar

Oddvar Håland

+47 906 15 716

Me snakkes snart!

ME snakkes snart!!