Rådgiving - personal og ledelse

Gjør ting riktig og bli kvitt tidstyvene

Vi hjelper deg

Hverdagen for HR- og personalansvarlige er ofte preget av mange små og store problemstillinger knyttet til håndtering av medarbeidere.

Rådgiverne våre har gjennom mange år og via mange kunder støtt på de fleste tenkelige HR-utfordringene. Så hvorfor skal du sitte med de samme problemene alene nå?

Vi hjelper deg med å finne løsninger tidlig, så du unngår større konflikter. Ved å kombinere fagkompetanse og beste praksis hjelper rådgiverne i Compendia deg med å forbedre HR-arbeidet.

Illustrasjon: Leder foran tavler med skjema og graferdame foran tavle og med diverse ting rundt rosa bukse

Prosedyrer og rutiner

Compendias rådgivere hjelper deg med å utarbeide rutiner som er i tråd med regelverk og beste praksis. Det kan være arbeidsreglement, varslingsrutiner eller gode prosedyrer for medarbeideroppfølging.

Illustrasjon: Mann og dame sitter ved bord og snakker

Juridisk rådgiving

I de fleste tilfeller er sunn fornuft og god kommunikasjon det som trengs for å finne gode løsninger for både arbeidsgiver og arbeidstaker, innenfor de rammene som loven gir oss. Men det hender likevel at man kommer til kort og har behov for ekspertenes hjelp. Juristene i Compendia har lang erfaring innen arbeidsrett og trygderett.

Illustrasjon: Dame sjekker av i skjema

Endringsprosesser

Står du midt i en krevende endringsprosess, som kanskje resulterer i oppsigelser, kan det være godt å ha en hjelpende hånd som har god kompetanse innenfor arbeidsrett. De juridiske rådgivere våre har bistått i mang endringsprosesser og kan gi deg gode råd.

Illustrasjon: Mann med støvsuger, tablet i bakgrunnen

Arbeidsmiljøundersøkelser

Hvordan er egentlig arbeidsmiljøet i din virksomhet? Ta temperaturen på din organisasjon. Vi kan være en støttespiller gjennom hele prosessen, både med selve arbeidsmiljøundersøkelsen og videre med oppfølging av eventuelle forbedringstiltak.

HR-EKSPERTENE:

Mette K. Reiten

Seniorrådgiver personal og ledelse

Anne Toril Johnsgaard

Juridisk rådgiver

Eirik Grude Kristoffersen

Juridisk rådgiver og AI-trener

Hege J. Wold

Juridisk rådgiver

Kjersti Totland

Juridisk rådgiver

Vi opplever Compendia som en profesjonell rådgiver som bidrar med sin faglige kompetanse spesielt innenfor personalområdet på jus og personalpolitikk.

 

Tor Egil Lie

Logo Jæren Sparebank

Hils på Mette:

Ta kontakt for mer informasjon

+47 51 77 08 00

tilgjengelig fra 08:00-16:00