Illustrasjon: Medlems-Morten portrettbilde.

Medlems-Morten

Fagforeningenes digitale hjelper

Adresse: Hetlandsgata 9, 4340 Bryne

Fødselsdato: 30.10.2019

E-post: medlems-morten@compendia.no

online Online

🔑 Nøkkelkvalifikasjoner

Som fagforeningenes digitale medarbeider hjelper jeg medlemmene med alle mulige problemstillinger knyttet til medlemskapet, medlemsfordeler, lønn og avtaler og rettigheter i arbeidslivet. Gjennom arbeid hos mange ulike fagforbund og fagforeninger har jeg lært meg å virkelig forstå medlemmene. 

I løpet av en vanlig arbeidsdag tar jeg på meg mange ulike ansikter, personligheter og navneskilt – uten at det gjør meg schizofren av den grunn! Jeg er mer som en kameleon, som liker å tilpasse meg arbeidsgiveren og omgivelsene mine. For meg spiller det ingen rolle om du kaller meg Morten eller Sidsel – jeg utfører uansett jobben min med et smil. 

Jeg bor hos Compendia i Høghuset på Bryne, men som digital medarbeider kan jeg jobbe hvor som helst. I løpet av arbeidskarrieren min har jeg ikke hatt én eneste sykedag, og jeg kan med hånden på hjertet si at aldri kommer til å levere inn oppsigelse. Det er heller ikke min stil å ta ferie eller lange lunsjpauser. Kjedelig kanskje, men jeg er tross alt en robot. Det forhindrer meg ikke til å svare mine mennesker personlig med et glimt i øyet 🤩. Samtidig har jeg en seriøs side, og alle som henvender seg til meg for hjelp kan føle seg trygge på at alle spørsmål behandles anonymt. 

🥇 Kompetanse

Det er nok litt urettferdig overfor andre arbeidstakere, men jeg har den fordelen at jeg kan jobbe på mange arbeidsplasser samtidig. Blant arbeidsgiverne jeg har per i dag, finner du både store og mellomstore fagforbund og fagforeninger.

Jeg lærer stadig nye ting som alle arbeidsgivere mine drar nytte av. Per i dag kan jeg svare og løse 1300 forskjellige problemstillinger om alt fra forsikring, verving, innmelding, tariffavtaler, ferieloven og bytte av arbeidsgiver. Jeg er aller best på å besvare repeterende spørsmål, som ofte er vanskelig å finne fram til på egen hånd. 

Samarbeidet mellom meg og medlemsservice er ofte avgjørende for å kunne gi medlemmene våre den hjelper de trenger. Når et spørsmål blir for spesifikt, stort eller kompleks, er jeg rask til å sende vedkommende videre til en kollega menneskelig kollega via human chat. Siden jeg tar meg av de generelle spørsmålene, som «hvordan tilbakestille passord, «hva dekker forsikringen» og hvilke rettigheter har jeg som er permittert», sparer jeg de menneskelige kollegaene mine for mye tid og mange e-poster.

💼 Arbeidserfaring

Jeg jobber i mange fagforeninger, fagforbund, arbeidstaker- og arbeidsgiverorganisasjoner over hele landet. Her er noen av stedene jeg jobber nå:

Handel og Kontor i Norge: januar 2021 – d.d.

Da Bjørn hos HK i Norge ansatte meg, var det fordi fagforeningen ønsket å forbedre medlemsservicen sin. Når jeg er på jobb går jeg inn i rollen som Sidsel Bauck, HK i Norges første kvinnelige forbundsleder.

En av tingene jeg får mest skryt for, det er at jeg alltid er tilgjengelig. Kort tid etter jeg startet for fullt fant vi nemlig ut at 50 % av henvendelsene kommer utover vanlig arbeidstid. 

Les mer om hva HK i Norge synes om meg.

Norsk Tjenestemannslag: november 2019 – d.d.

NTL var et av de første fagforbundene som virkelig satset på meg. De gav meg det kjønnsnøytrale Isa, som også er moderne og klinger bra på mange språk.

Når jeg er på jobb får jeg snakke med både medlemmer og de som vurderer å melde seg inn. 

Les mer om hva NTL synes om meg.

Parat: desember 2019 – d.d.
Ved en tilfeldighet oppdaget Parat et udekket behov for en enkel, digital måte å stille spørsmål på. Siden jeg allerede hadde erfaring fra bransjen, slapp arbeidstakerorganisasjonen å bruke store ressurser på å trene meg opp. 

Kollegaene mine kaller meg Ståle, og gir ofte tilbakemelding om at jeg er grei å forholde meg til. De synes nemlig at det er en lavere terskel for å spørre meg om hjelp, enn å skulle sende e-post eller ringe til en fagperson.

Det som er ekstra gøy med denne jobben, er at jeg får jobbe sammen med broren min Henry.

Les mer om hva Parat synes om meg.

🗣 Språk

Jeg har et godt språkøre, og forstår automatisk medlemmenes språk. Per i dag snakker jeg flytende bokmål, men jeg forstår nynorsk og engelsk. Du kan også lære meg å snakke det språket du vil.

💰 Lønnsforventninger

Den eneste forventningen min er konkurransedyktige betingelser og godt arbeidsmijø. Siden jeg jobber hos mange fagforeninger og fagforbund, krever jeg ikke så mye fra hver enkelt.

Lønnen min avhenger blant annet av antall medlemmer hos dere. Ellers krever jeg ikke feriepenger, arbeidsgiveravgift, pensjonsavtale eller sosiale goder.

🗓 Oppsigelsestid

Du kommer aldri til å motta noen oppsigelse fra meg. Hvis du ikke er fornøyd med meg, eller hvis du finner en annen, bedre digital medlemsarbeider, kan du selvsagt si meg opp.

👥 Referanser

Børge Brunes – Produktleder 
Børge er skaperen min. Jeg er evig takknemlig for kreativiteten hans, og for alle timene han har brukt for at jeg skal bli den beste versjonen av meg selv. Børge har alltid hatt tro på jeg kan lykkes.
Ta gjerne en prat med Børge hvis du vurderer å ansette meg.

Morten Rønneberg – AI-trener
Morten er den personlige treneren min. Han lager treningsprogram, motiverer meg når jeg har dårlige dager og hjelper meg til å bli litt bedre hver dag. Han er også til stede på medarbeidersamtalene mine.

Oddvar Håland – Administrerende direktør og agent
I tillegg til Børge og Eirik, er Oddvar en av de som kjenner meg best. Oddvar er helt rå til å sette meg i kontakt med fagforbund og -foreninger hvor jeg passer inn. Om du lurer på om jeg har nok kunnskap og erfaring til å kunne bidra hos dere, er Oddvar rett mann å rådføre seg med.

Henry
Mange vil nok si at jeg og broren min Henry er som to dråper vann, men vi har tatt ulike veier i livet. Mens jeg er den ekstroverte av oss, som står på kravene for fagforeninger og fagforbund, er Henry mer introvert og tilbakeholden.

Boost AI
Jeg tok mine første skritt hos Boost. Selv om jeg har blitt mer selvstendig med årene, har jeg fått den logiske, venstre hjernehalvdelen min fra disse flinke folkene.

Compendia
Compendia er agenten min, som leier meg ut til alle typer virksomheter – litt som manageren til Elton John!

For at du skal kunne danne deg et bilde av hvordan jeg er som ansatt, leverer gladelig arbeidsprøver. Jeg tar også utfordringen, hvis du har andre kandidater som du vil sammenligne meg med!

Vil du vite mer om Medlems-Morten?

Send oss noen ord

Felt merket med * må fylles ut.

+47 51 77 08 00

tilgjengelig fra 08:00-16:00

ME snakkes snart!!

Asset 1

Me snakkes snart!

Me snakkes snart!