HR-Henry som kollega?

Chatbotten HR-Henry gir deg en smartere, kortere og tryggere vei til rett informasjon.

Hvor lang fødselspermisjon har jeg? Når må jeg gi beskjed til arbeidsgiver om at jeg er gravid?

Du har kanskje lett etter svaret på slike spørsmål på intranettet, men innsett at jungelen av informasjon
er for vanskelig å navigere seg frem i.

Ofte ender det med at du heller ringer eller mailer HR-avdelingen. Det betyr unødvendig tidsbruk for både deg og HR-rådgiverne.

Løsningen på problemet er chatbotten HR-Henry. 

8 gode grunner til:

Hvorfor de ansatte vil ha HR-Henry som kollega

1. Øyeblikkelige svar

Med HR-Henry trenger du ikke vente på at noen skal ta telefonen. Du trenger ikke sjekke innboksen gjentatte ganger i håp om svar på e-posten din. HR-Henry svarer deg med én gang. Han trenger ikke betenkningstid engang.

2. Han kan din virksomhet

HR-Henry kan mer enn å bare svare på generelle spørsmål. Han lærer seg reglene som gjelder hos nettopp din arbeidsgiver, og kan dermed gi svarene som gjelder for deg.

3. Han er alltid der for deg

HR-Henry kan jobbe for flere samtidig, han jobber døgnet rundt, og tar aldri ferie. Han er fleksibel, og kan være til stede på den løsningen din virksomhet benytter – enten det er Messenger, Slack, Microsoft Teams, eller noe annet. Du trenger ikke logge deg inn på intranett for å bruke ham. Bare fisk telefonen opp fra lomma, så er han et par sveip unna. Hele tiden.

4. Han sikrer deg likebehandling

Glem sprikende svar fra ulike ledere. HR-Henry gir samme svar uansett hvem som spør. Og du trenger ikke være redd for å mase på ham. Utviklerne har ikke gitt ham evnen til å la seg irritere.

5. Anonymitet

HR-Henry tolker ikke spørsmålene dine i noen retning. Han har ikke evnen til å tenke at noen spørsmål er dumme eller pinlige. Han gir deg også mulighet til å ta opp tema du synes er vanskelig å snakke om med nærmeste leder. HR-Henry vet ikke hvem han snakker med, og han sladrer aldri.

6. Han er nøye

Hvis noe er uklart, kommer HR-Henry med oppfølgingsspørsmål. Kan han ikke selv gi deg svaret du leter etter, vil han henvise deg til riktig (menneskelig!) kollega.

7. Han sparer deg for tid

I stedet for å lete rundt på intranettet, kan du få raske svar fra HR-Henry. Han sparer også HR-avdelingen din for mye tid, siden han tar unna spørsmålene som går igjen. Dermed blir det enklere for deg å få god oppfølging de gangene du ønsker eller har behov for å heller snakke med en menneskelig kollega i HR.

8. Dere utvikler hverandre

HR-Henry svarer på spørsmål og gir deg kunnskapen du trenger om ditt eget arbeidsforhold. Samtidig er din nysgjerrighet med på å utvikle HR-Henry, og gjøre ham enda smartere – spørsmål for spørsmål.

 

Vil du vite mer?

Send oss noen ord, og vi vil kontakte deg så snart som mulig.

Ta direkte kontakt

E-post: post@compendia.no
Telefon: +47 51 77 08 00